Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області орудує банда автомобільних злодіїв, що спеціалізується на «роздяганні» іномарок
 
27-06-2011, 23:01  Випадки

У Житомирській області орудує банда автомобільних злодіїв, що спеціалізується на «роздяганні» іномарок

 
Від рук зловмисників може постраждати кожний, незалежно від статі, віку та соціального статусу. І якщо частими квартирними крадіжками в місті Бердичеві вже нікого не здивуєш, то злочини пов'язані з автотранспортом поки ще рідкість. Зустрічаються випадки викрадень автомобілів, іноді злочинці розбивають скло, щоб забрати з машини магнітолу. Але кричущий випадок, який стався на вихідних з транспортом жителя мікрорайону Червона Гора, викликає підозру, що в місті почала свою діяльність ціла банда зловмисників яка спеціалізуються на злочинах подібного роду.

0



Власник автомобіля «Опель-комбі» приїхав увечері додому і припаркував свій транспортний засіб біля багатоповерхівки - під вікнами своє квартири. Подібну процедуру чоловік робив протягом багатьох років, а тому й уявити собі не міг, що його чотириколісному приятелю щось загрожує.

Однак ранок приніс йому неприємну новину, адже він виявив, що автомобіль який мирно стоїть біля будинку перебуває в розібраному стані. У транспортного засобу не вистачало коліс і дзеркал, які, мабуть, зняли невідомі зловмисники під покровом ночі.

Власник автомобіля «Опель-комбі» відразу ж повідомив про подію в міліцію за телефоном 102, але поки злочинців виявити не вдалося. Тому прохання до всіх автолюбителям: не залишайте свій автомобіль без нагляду навіть біля під'їзду, адже наступного разу злодії можуть зазіхнути і на Ваш транспортний засіб.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!