Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під час свята в Бердичеві на сцені співали артисти, а в кущах грабували людей
 
29-06-2011, 17:36  Випадки

Під час свята в Бердичеві на сцені співали артисти, а в кущах грабували людей

 
Незважаючи на те, що святкування Дня міста Бердичева закінчилося три дні тому, місцеві правоохоронні органи все ще продовжують розслідування подій, які затьмарили свято деяким бердичівлянам. І хоча серйозних злочинів зафіксовано не було, і народні гуляння пройшли практично без ексцесів, все ж дрібні порушення законодавства, факти крадіжки та заподіяння тілесних ушкоджень на святі мали місце.

0



Але з чисельних звернень в міліцію особливо хочеться виділити деякі заяви, серед яких особливо виділяється одна - від проживаючого по вулиці Озерна бердічевляніна. Чоловік стверджує, що в неділю 26 червня близько 20-00 у його сина невідомі злочинці вкрали велосипед, який той ... залишив в кущах біля міського стадіону. З яких причин власник кинув свій транспортний засіб без нагляду, та ще й у такому невідповідному місці, в інтересах слідства не розголошується. Нагадаємо, що неподалік від місця події в цей час якраз проводився святковий концерт, присвячений Дню міста.

Співробітники правоохоронних органів почали розслідування такого серйозного злочину, адже виходить, що через дії бандитів місцеві жителі більше не можуть залишати в кущах свої особисті речі, переживаючи за їхнє збереження. Ще, дивись, і спати на природі після бурхливого відпочинку стане небезпечно.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!