Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівська міліція шукає маму-зозулю, що втратила маленьких дітей!
 
1-07-2011, 19:18  Випадки

Бердичівська міліція шукає маму-зозулю, що втратила маленьких дітей!

 
У нинішніх важких умовах життя і боротьби за виживання і місце під сонцем багато людей здатні на все, аби заробити побільше грошей. І якщо одні заробляють, працюючи з ранку до ночі для того, щоб утримувати сім'ю, то інші здатні холоднокровно залишити своїх дітей напризволяще, щоб вони не заважали в облаштуванні свого нового життя, в якому для дітей більше немає місця.

Бердичівська міліція шукає маму-зозулю, що втратила маленьких дітей!



Ніколи не думала родина простих Бердичівських робітників, що на старості років їхня дочка, у виховання якої вони вкладали стільки любові і ніжності, відповість їм чорною невдячністю і небажанням не тільки доглянути за старими, але й перекладе на них обов'язки по вихованню своїх дітей, від яких фактично відмовиться сама.

Жінка поїхала на заробітки до столиці, а тепер рішуче відмовляється не тільки приїжджати до рідного міста, а й бачити дітей, які вже протягом тривалого часу живуть з дідусем і бабусею.

Не в силах більше витримати таке знущання з боку мами-зозулі, старі батьки звернулися із заявою в правоохоронні органи з проханням знайти недбайливу матусю і змусити її виконувати свої прямі материнські обов'язки. Чи зможуть міліціонери знайти зниклу, і чи зможуть вони її переконати - побачимо пізніше. Але як може мати бути байдужа до своїх рідних дітей, так і залишиться незрозумілим ...

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!