Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві поїзд зіткнувся з коровою: є жертви
 
4-07-2011, 20:10  Випадки

У Бердичеві поїзд зіткнувся з коровою: є жертви

 
Ми всі з Вами знаємо, що кожна людина має відповідати за свої вчинки, і повністю згодні з цим правилом. Але після ситуації, яка сталася в місті Бердичеві на вихідних, хочеться підняти питання відповідальності людини за братів менших, яких вона має. І не просто моральної відповідальності, а матеріальної, яка у нас в країні чомусь вилучається з власника за ненавмисно завдану його живністю збиток.

'У



Незвичайна подія трапилася в місті Бердичів, на залізничному переїзді по вулиці Сабурова в суботу 2 липня. Для тих, хто не знає - ця вулиця знаходиться в приватному секторі, і недалеко від неї розташовано пасовище, де місцеві жителі виводять пастися корів і кіз. Забігаючи наперед відзначимо, що ніяких сигнальних знаків біля залізничного переїзду немає, і перетинаючи його вранці пішоходи уважно вдивляються в туман, намагаючись розгледіти контури поїзда.

Так ось один із жителів даного мікрорайону вранці якраз вів свою корову біля переїзду, коли щось злякало бідну тварину, яка раптово впала в сторону, потрапивши при цьому під локомотив що мчав по коліях. Від удару корову підкинуло в повітря і відкинуло далеко у кювет, а господареві,який підбіг до своєї годувальниці довелося лише констатувати смерть нещасної худоби.

Однак він не знав, що на цьому всі його пригоди тільки починаються, а втрата домашньої тварини вартістю в кілька тисяч гривень - це тільки початок всіх його пригод і поневірянь. Приїхавши на місце події співробітники правоохоронних органів раптово з криками накинулися на власника загиблої корови, стверджуючи, що саме він винен у трагедії. Більш того, внаслідок зіткнення з коровою локомотив отримав серйозні механічні пошкодження, і ремонтні роботи належить відшкодувати саме її законному господареві.

Чоловік виглядав абсолютно нещасним, адже він не тільки втратив годувальницю, в яку вклав стільки часу і коштів, але ще і зобов'язаний за свою маленьку пенсію відремонтувати якийсь локомотив. Що ж, мабуть, головною жертвою інциденту став все-таки власник загиблої корови, на плечі якого ляже нелегке обов'язок по ремонту залізничного транспорту.

Денис ЗАРЕМСЬКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!