Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Піротехнічний виріб ледь не відірвало руку необачному бердичівлянину!
 
4-07-2011, 20:21  Випадки

Піротехнічний виріб ледь не відірвало руку необачному бердичівлянину!

 
Співробітники МНС постійно (а особливо перед новорічними святами) звертаються до жителів міста Бердичева з проханням обережного поводження з легкозаймистими або вибухонебезпечними предметами, до яких відносяться салюти і петарди. Адже неправильно спрямована ракета може не тільки стати причиною пожежі, а й призвести до загибелі.

Піротехнічний виріб ледь не відірвало руку необачному бердичівлянину!



Незважаючи на те, що зимові свята завершились, багато бердичівлян продовжують користуватися салютами і ракетними установками під час різноманітних урочистостей - і не завжди в тверезому стані.

Редакції газети «Бердичів Діловий» стало відомо, що на вихідні лікарями травм пункту Бердичівської центральної міської лікарні була надана термінова медична допомога одному з місцевих жителів. Він звернувся по допомогу з термічними опіками лівої кисті другого і третього ступеня тяжкості. Як пояснив потерпілий, свої травми він отримав внаслідок неакуратного поводження з петардою.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!