Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві на пошті чоловікові видали посилку в обмін на транспортний засіб ...
 
7-07-2011, 23:48  Випадки

У Бердичеві на пошті чоловікові видали посилку в обмін на транспортний засіб ...

 
У місті Бердичеві не можна залишати речі без нагляду, оскільки вони досить швидко можуть поміняти свого власника. І, незважаючи на це віра в порядність своїх земляків ще живе в серцях бердичівлян, які не бояться «на п'ять хвилин» залишити свій транспортний засіб без нагляду. Нехай навіть і двоколісний.

0



У необдуманості такого вчинку на своєму власному досвіді переконався літній житель міста, якому терміново знадобилося скористатися послугами місцевої пошти. Залишивши свій велосипед без нагляду біля головпоштамту, чоловік пішов вирішувати свої справи, а повернувшись, зрозумів - додому йому доведеться йти пішки, тому що його двоколісний «Ардіс» не дочекався законного власника.

Тепер пошуками «поїхавшого» велосипеда займуться співробітники міліції, а чоловікові слід почати звикати ходити пішки. Адже пошуки зниклого вело транспорту можуть затягнутися на місяці, а то і на роки.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!