Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вогонь не приємно радує мешканців Житомира і області
 
13-07-2011, 15:35  Випадки

Вогонь не приємно радує мешканців Житомира і області

 
За минулу добу на території області зареєстровано 10 повідомлень про надзвичайні події, серед них 3 пожежі, 1 ДТП та 5 випадків травматизму. Усього під впливом різних факторів в області 3 людини загинули і 4 травмовані. Про це повідомляє прес-служба УМНС в Житомирській області.

Вогонь не приємно радує мешканців Житомира і області



Близько 10:00 в селі Шершні Коростенського району через коротке замикання електромережі загорілися два шлакоблочних гаража. У результаті знищено дах над будівель.

5 годин поспіль гасили пожежу в Володар-Волинському районі, де о 23:20 загоряння виникло на дерев'яному сіннику. Вогнем знищено сінник та 10 т. сухого корму. Причина загоряння встановлюється.

13 липня близько часу ночы в Житомирі загорівся дерев'яний ящик у під'їзді житлового будинку. В результаті пожежі пошкоджені двері в двох квартирах.

В опікове відділення обласної лікарні з діагнозом: опіки окропом доставлено 2-х однорічних хлопчиків з Житомира та Любарського району.

52-річний зварювальник з Коростенського району отримав термічні опіки 20% тіла. Зараз чоловік перебуває в опіковому відділенні районної лікарні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!