Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області горять будинки і звалища, палахкотять стодоли
 
14-07-2011, 18:58  Випадки

У Житомирській області горять будинки і звалища, палахкотять стодоли

 
День 13 липня видано нещасливим, рятувальникам довелося гасити пожежі в багатьох районах області.

У Житомирській області горять будинки і звалища, палахкотять стодоли



Як повідомила прес-служба Управління МНС в Житомирській області, 13 липня близько 10 вечора поблизу села Сонячне Житомирського району виникло загорання сміття на території Кам'янської сільради. Вогнем знищено 200 м2 сміття. Причина встановлюється. Житлові будинки від вогню не постраждали
Вранці того ж дня 9.30 до десятої ранку в р. Бердичів виникло загоряння в житловому будинку, розміром 10х15 м. Вогнем знищено 20 м2 даху та майно на 2-му поверсі. Причина, збиток і сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

У селі Моделі, Радомишльського району, внаслідок необережного поводження з вогнем виникла пожежа в дерев'яному сіннику, розміром 6х4 м. Вогнем знищено сінник та 2 т сіна. Збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

У селі Верлок, Радомишльського району, в результаті пустощів дітей з вогнем, виникло загоряння в дерев'яному сараї розміром 5х10 м. Вогнем знищено 40 м2 даху, перекриття та пошкоджено стіну. Збиток від пожежі становить 5 тис. грн. Сума врятованих матеріальних цінностей - 2 тис. грн.

У смт Яблунець, Ємільчинського району виникла пожежа в дерев'яному сіннику, розміром 8х5м. Вогнем знищено сінник та 2 т сіна. Причина, збиток і сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!