Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві сусідський пес покусав восьмирічну дівчинку
 
15-07-2011, 19:48  Випадки

У Бердичеві сусідський пес покусав восьмирічну дівчинку

 
У будь-яких батьків на першому місці стоїть здоров'я і безпека їхніх дітей, але, на жаль, ми не можемо опікуватися своїм чадом 24 години на добу. А тим часом на маленьких мешканців міста Бердичева чекає велика кількість небезпек, які можуть застерігати їх навіть недалеко від власного будинку. Саме такий випадок стався днями в місті Бердичеві, коли в результаті халатності оточуючих постраждала маленька дівчинка.

0



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий », батьки восьмирічної бердичівлянки подали заяву в міліцію на своїх сусідів, собака яких сильно покусала їх дочку. За яких саме обставин сталася трагедія, поки невідомо, немає інформації і про стан здоров'я потерпілої.

Все ж хочеться звернути увагу кожного на те, що у нас діють закони, за якими власник зобов'язаний відповідати за вчинки своїх тварин - так що цілком можливо, що господарів кусючої собаки притягнуть до відповідальності за недотримання правил утримання домашнього улюбленця.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!