Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У суботу на міському пляжі Бердичева потонув чоловік
 
18-07-2011, 19:31  Випадки

У суботу на міському пляжі Бердичева потонув чоловік

 
Загибель людини, це завжди трагедія для її рідних і близьких. Зайва самовпевненість часто розігрує злий жарт із тими громадянами, які вважають, що немає нічого страшного в тому, щоб добре відпочити на пляжі, розпиваючи спиртні напої, а потім піти освіжитися у водойму.

У суботу на міському пляжі Бердичева потонув чоловік



Переоцінюючи свої фізичні можливості, люди забувають, що вживання спиртного само по собі веде до зневоднення клітин організму, спека цей процес посилює. Кров гусне, що неминуче веде до судом, а при різкому перепаді температури у воді і до непритомності, скачок тиску, тимчасової втрати свідомості, чого виявляється достатньо для міцних і здорових людей, що б захлинутися ....

Суботня трагедія не стала винятком із жорстокого правила. Сорокарічний чоловік, випивши трохи алкоголю, пішов купатися в річку на міському пляжі. Результат купання - смерть від утоплення. В шоці рідні та близькі, однак, людини вже не повернеш ... Є ще один момент у цій трагедії, про який не можна не сказати.

Міський пляж Бердичева є громадським місцем, відповідно до закону там не можна розпивати спиртні напої. Проте відпочиваючі бердичівляни ігнорують це правило, а міліцейські патрулі не поспішають виявляти і карати порушників закону на міському пляжі. Така неувага правоохоронців до випиваючих на пляжі громадян ніяк не сприяє культурному тверезого та відпочинку, а значить суботній потопельник на міському пляжі не остання жертва в цьому сезоні.

На жаль, але в Бердичеві не прийнято вчитися на чужих помилках. Навіть якщо ціна такої помилки - людське життя.
Валерій Шелепа

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!