Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві ігри чотирнадцятирічних підлітків закінчилися трагедією
 
18-07-2011, 20:19  Випадки

У Бердичеві ігри чотирнадцятирічних підлітків закінчилися трагедією

 
Маленькі діти - це завжди великі клопоти, адже в своїх спробах пізнати світ вони можуть через незнання заподіяти шкоду своєму здоров'ю, якщо за ними не буде пильний нагляд. Однак деякі бердичівські дітлахи, навіть досягнувши підліткового віку, не перестають займатися пустощами, що іноді може призвести до трагічних наслідків. Саме так і трапилося в одній з бердичівських квартир, де два хлопчики грали без нагляду дорослих.

У Бердичеві ігри чотирнадцятирічних підлітків закінчилися трагедією



Чим саме займалися 14-річні хлопці, поки достеменно невідомо, але результатом їх ігор стали ... термічні опіки 2 та 3 ступеня гомілок і стоп, а в одного з потерпілих до того ж пошкоджена і кисть правої руки. Незважаючи на характер опіків, хлопці змогли приїхати в травматологічний пункт Бердичівської міської лікарні, де їм була надана необхідна медична допомога.

На даний момент їх здоров'ю нічого не загрожує, а от про те, яким чином були отримані травми, постраждалим доведеться розповісти співробітникам міліції, яких лікарі відразу ж проінформували про те, що трапилося.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!