Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу за зловживання і фальсифікацію
 
19-07-2011, 22:51  Випадки

У Житомирській області природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу за зловживання і фальсифікацію

 
Житомирською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 ст. 364 (зловживання посадовим становищем) і частиною 1 (службова підробка) cт. 366 Кримінального кодексу України.

0



Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

За інформацією слідчого Житомирської міжрайонної природоохоронної прокуратури Андрія Козачука, проведеним у справі попереднім слідством встановлено, що посадові особи ТОВ «Надра-Інвест» і Суховільської сільради Володарськ-Волинського району, зловживали своїм становищем.

Як уточнює представник прокуратури, підприємство не хотіло платити за збитки сільськогосподарського виробництва. Ця сума склала понад 72 тис. грн. за земельну ділянку, яка була надана товариству для видобутку граніту з Маславського родовища гранітів.

Посадові особи порушили вимоги ст. 24 Кодексу України про надра. Зокрема, в березні поточного року вони склали завідомо неправдиві акти про виконані роботи з поліпшення малопродуктивних угідь (йдеться про землі, де знято родючий шар ґрунту), хоча в дійсності такі роботи взагалі не проводились.

Внаслідок складання неправдивих актів, фактичного невиконання робіт і несплатою до державного бюджету коштів, призначених для відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва посадовими особами ТОВ «Надра-Інвест» державі заподіяно істотну шкоду на загальну суму більше 72 тис.грн.

Триває досудове слідство.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!