Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі створено штаб з ліквідації наслідків стихії
 
20-07-2011, 00:10  Випадки

У Житомирі створено штаб з ліквідації наслідків стихії

 
Внаслідок шквальних поривів вітру та інтенсивної грозової діяльності, що призвело до падіння дерев і пошкодження електромереж та спрацювання автоматичних пристроїв захисту відбувається відключення електричних ліній, які забезпечують електропостачання споживачів міста.

У Житомирі створено штаб з ліквідації наслідків стихії



На диспетчерському пункті Житомирського РЕМ створений штаб по ліквідації наслідків стихії, рішенням якого для першочергового знеструмлення обірваних проводів, відновлення електропостачання об'єктів життєзабезпечення міста (лікарні, тягових підстанції ТТУ, насосних станції водоканалу) та інших споживачів, задіяний весь технічний персонал РЕМ та створено 9 аварійно- відновлювальних бригад у складі 21 осіб, 9 одиниць автотранспорту з них 4 одиниці спецтехніки.

Також на диспетчерському пункті РЕМ організований цілодобовий прийом інформації про обриви проводів і відсутність напруги від споживачів міста за телефонами 34-25-21, 48-26-53, також постійно відбувається обмін інформацією з черговим гарячої лінії ПАТ «ЕК« Житомиробленерго »(тел. 40-24-54) і черговим Міськвиконкому (тел. 15-80; 481-481). - Повідомив журналістам начальник управління комунального господарства міської ради А.В. Марцун.

Нагадаємо, сьогодні в Житомирі працівники РЕМ ліквідовували наслідки вчорашньої стихії, вчора шквальний вітер відключив вісім високовольтних ліній електропередач.

Після обіду погода в Житомирі знову погіршилася.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!