Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пожежа на вулиці 1-го Травня в Житомирі гасили вісім пожежних машин
 
27-07-2011, 10:31  Випадки

Пожежа на вулиці 1-го Травня в Житомирі гасили вісім пожежних машин

 
Увечері, 26 липня, близько 22.20 почалася пожежа у виробничих цехах фабрики нетканих матеріалів на вулиці 1-го Травня. У цей час у Житомирі бушувала гроза, були неймовірно сильний грім і блискавки. Очевидці припускають, що пожежа почалася в результаті попадання блискавки. В управлінні МНС в Житомирській області цю версію попередньо підтвердили.

Пожежа на вулиці 1-го Травня в Житомирі гасили вісім пожежних машин



За свідченнями очевидців, приблизно до 23:10 пожежникам вдалося локалізувати полум'я, після чого дах ще деякий час димів.

У прес-службі УМНС Житомирській області повідомили, що 26 липня о 22.20 в Житомир по вул.1-го Травня, 75 виникла пожежа в цеху з виробництва текстильної продукції ЗАТ «Тетерів».

В результаті пожежі вогнем знищено 570 кв.м шиферного даху, пошкоджено виробниче обладнання. Причина пожежі, сума нанесених збитків та врятованого майна встановлюються. У гасінні пожежі брали участь вісім пожежних автомобілів, включаючи спецтехніку.

26 липня в різних населених пунктах Житомирської області виникло 13 пожеж від ударів блискавок: горіли житлові будинки, сараї, сіно.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!