Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві зухвалі злодії познущалися над державною службою охорони
 
13-09-2011, 21:01  Випадки

У Бердичеві зухвалі злодії познущалися над державною службою охорони

 
Щосекундне поліпшення життя в нашій країні знаходить свої приклади і в славному місті Бердичеві. Шкода тільки, що в кримінальній площині. Сьогодні вночі зухвалі злочинці обікрали зубний кабінет «Естет-центр», що знаходиться на вулиці Лібкнехта в 50 метрах від будівлі мерії Бердичева. Пікантність ситуації надає той факт, що злочинці пішли на крадіжку об'єкта, який був обладнаний системою безпеки і підключений до пульта реагування ДСО (державної служби охорони). Від офісу ДСО до зубного кабінету можна дістатися на авто за хвилину, а то й менше, якщо сильно поспішати.

'У




Нахабні злочинці просто зламали двоє вхідних дверерей зубного кабінету, зайшли до приміщення, викрали сейф (...) з документами і грошима, і розчинилися безмежних просторах мегаполісу Бердичів. Прибулі на місце злочину, дуже швидко відреагували, охоронці з ДСО змогли лише помилуватися результатами праці злочинців і крізь зуби побажати поганим людям «щоб ви здохли».

Не виключено, що бердичівські злодії використовували у злочині нано технології та велосипед - інакше важко пояснити той факт, що професійні бердичівські охоронці не встигли затримати злочинців.

В даний момент на місці злочину працюють співробітники міліції.

Валентин БОРТНІКОВ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!