Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дайте мені, ще й моїм дітям
 
21-09-2011, 20:57  Випадки

Дайте мені, ще й моїм дітям

 
Бердичівські лісники всіма силами намагаються облагородити відпочинок місцевих жителів у лісових масивах, обладнуючи зручні для відпочинку місця з альтанками і розчищеними для вогню майданчиками, які розташовані в мальовничих місцях Бердичівщини. Але невдячні відпочиваючі чомусь не оцінили таку турботу, а вирішили, що місце для такої красивої альтанки не в лісовій глушині, а на приватній земельній ділянці.

Дайте мені, ще й моїм дітям



У п'ятницю, 16 вересня, лісниками одного з лісництв була виявлена пропажа дерев'яної альтанки на одному з недавно обладнаних майданчиків для відпочинку туристів. Орієнтована вартість пропажі становить близько 3500 гривень - не рахуючи витрат на транспортування і установку альтанки.

На думку співробітників міліції, злочинці йшли на злочин свідомо, завантаживши вкрадену альтанку на автомобіль. Через те, що ніяких свідків злочину або випадкових очевидців знайти не вдалося, пошуки зниклого предмета відпочинку результату теж поки не дали.



За матеріалами Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!