Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » І знову відлуння війни
 
3-10-2011, 23:41  Випадки

І знову відлуння війни

 
Все частіше відгомони війни дають про себе знати, всерйоз загрожуючи життю і здоров'ю мирних жителів міста Бердичева і його району. Адже смертоносні залишки зброї тих страшних часів досі лежачи в землі, чекають свою необачну жертву. Нещодавно стало відомо, про нову вибухонебезпечну знахідку, яку на вихідних знешкоджували працівники МНС.

'І



На цей раз вибухонебезпечні предмети часів Великої вітчизняної війни були знайдені неподалік від села В. Нізгурці Бердичівського району. Про небезпечну знахідку повідомили піротехнікам місцеві жителі, які її випадково виявили. Завдяки старанням фахівців, які провели роботи з розмінування, і пильності жителів села, «машини смерті» не змогли заподіяти кому-небудь шкоду, і були знешкоджені.

Тим часом ліси і поля Бердичівщини приховують ще багато подібних снарядів і мін, жертвами яких у будь-яку хвилину може стати хтось із місцевих жителів або грибник, який невдало ступив.

Іван ФЕДОРОВ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!