Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області чиновник кілька років отримувала зарплату неіснуючого водія
 
12-10-2011, 21:27  Випадки

У Житомирській області чиновник кілька років отримувала зарплату неіснуючого водія

 
У Житомирській області Служба безпеки України припинила протиправну діяльність начальника одного з районних державних насіннєвих інспекцій, яка здійснила розтрату майже 90 тис. гривень бюджетних коштів.
Про це повідомляє Прес-група УСБ України в Житомирській області

'У



Як встановили співробітники УСБУ, жінка, будучи посадовою особою, районної насіннєвої інспекції, фіктивно оформила на роботу водія і щомісяця протягом кількох років надавала в централізовану бухгалтерію Житомирської обласної насіннєвої інспекції документи про сумлінне виконання ним своїх посадових обов'язків. За що регулярно на його картковий рахунок перераховувалася зарплата. Ці кошти за допомогою банківської картки знімала ... сама начальниця інспекції та використовувала на власні потреби. Аналогічним чином надходила вона з добовими за відрядження, в які вона на паперах відправляла неіснуючого водія.

Крім того, неправдиві відомості вносилися чиновницею і в документи щодо службового автомобіля інспекції, який, згідно підготовленим нею документами, регулярно експлуатувався і потребував ремонту, на який також виділялися і списувалися бюджетні кошти. Хоча весь цей час транспортний засіб знаходився в несправному стані і, відповідно, не використовувався.

Щодо зловмисниці слідчим підрозділом Управління СБ України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ознаками вчинення нею злочинів, передбачених ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу Україні. Слідство у справі триває.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!