Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителю Бердичівського району знадобилося цілих 2 дні, щоб дістатися до Житомира
 
15-10-2011, 02:35  Випадки

Жителю Бердичівського району знадобилося цілих 2 дні, щоб дістатися до Житомира

 
Увечері 9 жовтня до чергової частини міліції Житомира звернулася 31-річна жінка. Вона повідомила про зникнення свого батька.

'Жителю



В ході перевірки інформації, оперативники встановили, що батько жінки проживає в Бердичівському районі, і ще 8 числа подзвонив дочки і повідомив, що відвідає її. Але за майже дві доби чоловік так і не з'явився в місті. Схвильована жінка намагалася зателефонувати батькові на стільниковий телефон, але він був відключений. Сусіди, знайомі і навіть його співмешканка не знали куди пропав чоловік.

У цей момент жінка і вирішила звернутися за допомогою в міліцію. Пошуковики встановили прикмети зниклого і взяли його фотографію, щоб оголосити в розшук.


На щастя, проводити пошукові роботи не довелося. Наступного дня чоловік сам зателефонував дочці і повідомив, що він в порядку. Несподівані обставини змусили його затриматися в Бердичеві, а телефон його вийшов з ладу.



Цього разу історія з пропажею людини закінчилася добре. Але так трапляється далеко не завжди. Шановні громадяни! Будьте відповідальними та серйозними. Якщо обставини змушують вас затриматися де-небудь або змінити свої плани - обов'язково повідомляйте про це своїм близьким. Якщо ж і такої можливості немає - попросіть про це когось ще. Постарайтеся пам'ятати телефони рідних і близьких людей.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!