Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі зловили телефонного шахрая
 
19-10-2011, 00:13  Випадки

У Житомирі зловили телефонного шахрая

 
Нещодавно до Богунського відділення УМВС в Житомирі звернулася 19-річна дівчина. Вона розповіла, як втратила мобільний телефон через чужу нечесність.

'У



Невідомий чоловік підійшов до неї в центрі міста і попросив телефон, щоб подзвонити, посилаючись на термінову справу. А через кілька хвилин афериста і телефону вже не було видно. Вартість телефону, як з'ясувалося пізніше, 650 гривень.



У ході проведення розслідування, працівники міліції з'ясували, що злочин скоїв 18-річний місцевий житель, раніше вже судимий. За словами малолітнього злодія, телефон він продав першому зустрічному таксисту, а на виручені за нього 200 гривень купив сигарети і спиртне.


Начальник відділення карного розшуку Богунського РВ УМВС Роман Ковальчук розповів, що це не єдиний проступок 18-річного житомирянина. Жага грошей і розваг штовхнули невдалого злодюжку на крадіжку велосипеда. Побачивши залишений без нагляду в під'їзді одного з будинків велосипед, хлопець не втримався і вкрав його. Але далеко виїхати, на щастя, не встиг.



Сьогодні відносно хлопця відкрито дві кримінальні справи, відповідно до яких, за шахрайство і крадіжку, його можуть покарати, позбавивши волі на строк до трьох років.


Міліція звертається до всіх жителів міста і області з проханням бути обережними і керуватися здоровим глуздом у справах, де йдеться про ваші гроші або майно. Якщо у вас виникає підозра, що вас намагаються обдурити, негайно звертайтеся до міліції.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!