Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі Житомира в спортбарі міліція викрила зал ігрових автоматів
 
21-10-2011, 13:37  Випадки

У центрі Житомира в спортбарі міліція викрила зал ігрових автоматів

 
19 жовтня ввечері, в Житомирі біля колишнього спортбару, було незвичне пожвавлення з боку міліції.

У центрі Житомира в спортбарі міліція викрила зал ігрових автоматів



Як пізніше розповів начальник міліції громадського порядку Королівського райвідділу Анатолій Хрульов, до райвідділу надійшло повідомлення, що за адресою вулиця Велика Бердичівська, 3 працює зал ігрових автоматів.

Приїхала слідчо-оперативна група, яка проводила перевірку. Станом на 21:00 ще проводилася перевірка. Приміщення було закрито зсередини, а на порозі стояли співробітники міліції.

Адвокат Євген Гришин, представник ТОВ «Житичі», якому належить приміщення, розповів, що йому подзвонив директор «Житичі» і повідомив, що невідомі люди намагаються увірватися в приміщення.

Люди в штатському представилися адвокату співробітниками відділу по боротьбі з економічною злочинністю Корольовського райвідділу міліції. Ніяких документів, що дозволяли їм увійти до приміщення, за словами адвоката, співробітники не надали. Тривалий час в приміщенні знаходяться співробітники міліції.

Адвокат сказав, що за словами людей, які орендують приміщення колишнього «спортклубу», там знаходиться комп'ютерна техніка і дійсно є ігрові автомати, але вони відключені і не працюють. Гришин також заявив, що ніяких відвідувачів у приміщенні не було, тільки одна співробітниця і два охоронці.

- На сьогоднішній момент я можу з повною упевненістю сказати, що ігровий бізнес тут відсутній, - заявив адвокат Євген Гришин.


Нагадаємо, 26 січня 2011 року, в комп'ютерний клуб під виглядом перевірки завітали співробітники міліції та прокуратури. У грубій формі вони вилучили понад півсотні комп'ютерів.

На наступний день, Житомирська прокуратура прокоментувала ці події. Прес-служба повідомила про те, що в клубі був помічений школяр, «Який майже дві години замість уроків грав у комп'ютерні ігри з масовими вбивствами, що містять елементи жорстокості та насильства и негативно впливають на свідомість неповнолітніх».

Пізніше, комп'ютерний клуб закрили остаточно, а власник клубу кілька місяців провів за ґратами.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!