Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сторож Бердичівської автошколи навіть не прокинувся, коли повз нього злодії переміщали моторолер
 
8-11-2011, 20:16  Випадки

Сторож Бердичівської автошколи навіть не прокинувся, коли повз нього злодії переміщали моторолер

 
Для того щоб отримати права на водіння автомобіля, в обов'язковому порядку спочатку потрібно пройти відповідну підготовку в автошколі, одна з яких у місті Бердичеві закріплена за Товариством сприяння обороні України (ТСОУ). Тут проводиться навчання водіння на багатьох видах транспорту - від мотоциклів до вантажних автомобілів, проте як нам стало відомо, вчора дана автошкола піддалася серйозному пограбуванню.

'Сторож



У відділення міліції надійшла заява, що з боксу на території автошколи невідомі злочинці викрали моторолер «Хонда», призначений для навчальних цілей. Примітно, що сам бокс знаходиться в безпосередній близькості від сторожки, в якій чергує сторож, але зловмисники змогли безшумно пройти біля задрімавшого охоронця.

Правоохоронні органи міста Бердичева почали пошук зухвалих викрадачів, і не виключають, що злочин скоїли особи, які добре знайомі з тим, де саме залишають на ніч транспортні засоби працівники автошколи, а значить або раніше тут працювали, або проходили навчання. Поки проведені заходи результату не дали, але співробітники міліції не втрачають надії знайти вкрадений імпортний моторолер - а матеріально відповідальний сторож ще довго не зімкне очей в очікуванні щасливої розв'язки події.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!