Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області злочинець пограбував продуктовий магазин, зв'язавши продавця
 
9-11-2011, 11:50  Випадки

У Житомирській області злочинець пограбував продуктовий магазин, зв'язавши продавця

 
У Житомирській області, в місті Коростень, скоєно зухвале пограбування продуктового магазину. Грабіжник зв'язав продавця і очистив касу на 3 тис. гривень.

'У



Зв’язаного продавця, жінку 1951 року народження, в магазині виявив інкасатор Райффайзен банк Аваль, в чиї обов'язки входить збирати готівку з даної торгової точки.

Пізніше, як розповіла продавець, серед білого дня в магазин через центральний вхід увійшов нічим не примітний чоловік років сорока. Причинивши за собою двері, погрожуючи фізичною розправою, посадив жінку на стілець і пов'язав її мотузками, знайденими в магазині.

Далі забрав виручку з касового апарату в сумі 3031 грн. і зник.

Знайдені в ході слідчо-оперативної перевірки речові докази, підтверджують слова продавця.

Через кілька тижнів міліція знайшла і віроломного грабіжника. Їм виявився 37 річний уродженець Чигиринського району, (Черкаська область) в даний час житель м. Коростень, раніше судимий.

У ході допиту він у всьому зізнався і повністю визнав свою провину. Розповів, що гроші витратив на власні потреби, а саме на ліки та інше.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.115 КПК України.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!