Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві злочинці за лічені хвилини пограбували місцевий Торговий центр
 
15-12-2011, 22:33  Випадки

У Бердичеві злочинці за лічені хвилини пограбували місцевий Торговий центр

 
У місті Бердичеві за останні декілька років істотно збільшилася кількість магазинів і бутиків, з'явилося навіть кілька торгових центрів, які успішно конкурують з ринковими торговцями, залучаючи клієнтів чистотою, теплими приміщеннями, відсутністю товкучки і затишними теплими примірочними. Так що у місцевих жителів є вибір, що і де купувати.

'У



Проте одним з найпопулярніших місць для шопінгу і прогулянки в Бердичеві був і залишається місцевий універмаг, торгова площа якого розтяглася на три зовсім не маленьких поверхи, і де можна знайти все - від золота до побутової техніки. Може саме тому тут, в одному з найбільш людних і жвавих місць міста, і вирішили трохи «попрацювати» зловмисники.

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», днями у відділення міліції звернулася місцева жителька з проханням надати допомогу в пошуку її сумки, яка пропала в одному з відділів універмагу, де вона працює. За словами жінки, вона на хвилину відвернулася, але злочинцям цього було достатньо щоб вкрасти сумочку яка лежить без нагляду.

Як стверджує потерпіла, цінних речей в ній не знаходилося - тільки косметика, кілька особистих речей і гаманець з п'ятдесятьма гривнями. Однак якщо в універмазі так легко і непомітно вкрали досить габаритну сумочку, то не виключено, що лиходії можуть повторити свою спробу, спробувавши заволодіти більш цінним товаром.

Ведеться пошук спритних злодіїв, але поки виявити свідків або очевидців, які могли б запам'ятати зовнішність злочинця або злочинниці виявити не вдалося, ведеться слідство.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!