Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водій «Волги», яку збила електричка «Житомир-Київ», говорить, що машину викрали
 
30-12-2011, 10:24  Випадки

Водій «Волги», яку збила електричка «Житомир-Київ», говорить, що машину викрали

 
Вранці 29 грудня електричка «Житомир-Київ» врізалася в «Волгу», яка заглохла на залізничному переїзді.

'Водій



Нещасний випадок стався о 6 годині 35 хвилин неподалік зупиночної платформи «Ліщин», Південно-Західної залізниці. Водій, грубо порушуючи правила дорожнього руху, намагався переїхати залізничні колії не на обладнаному переїзді, а по рейках, однак це в нього не вийшло.

В результаті, сталося зіткнення приміського електропоїзда сполученням «Житомир-Київ» з легковим автомобілем «ГАЗ-24». Причому передня пара коліс поїзда практично виїхала на автомобіль. Невдаха-водій вискочив з автомобіля і з місця пригоди зник.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління МВС України.

В результаті ДТП ніхто з пасажирів пошкодженого електропоїзду не постраждав, їм довелося здійснити пересадку в резервний склад, який о 9 годині 06 хвилин відправився до станції Київ-Пасажирський. Ситуацію ускладнило те, що залізниця в цьому місці одноколійна, тому здійснити пересадку пасажирів у наступний поїзд не було можливості. При цьому затримка руху пошкодженого та прямуючих за ним потягів, склала дві години 25 хвилин.

Невдовзі правоохоронці затримали нетверезого втікача. Він намагався переконати правоохоронців, що не він був за кермом, а його автомобіль викрали.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!