Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві Житомирської області п'яний водій перевозив крадені ялинки
 
30-12-2011, 10:27  Випадки

У Бердичеві Житомирської області п'яний водій перевозив крадені ялинки

 
Співробітники бердичівського відділення ДАІ затримали на одній з вулиць міста автомобіль, в якому без документів перевозили партію ялинок. «Опель Комбо» був брудним і не мав переднього номерного знаку. Це і послужило причиною його зупинки.

'У



Про це повідомляє телеканал «ВІК».

«Коли був зупинений автомобіль, було встановлено, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Автомобіль доставлено до Бердичівського міськрайвідділу. В даний час проводяться слідчі дії », повідомив Ярослав Онищук, начальник відділу ДАІ в м. Бердичеві.

Крім водія, в «Опелі» був ще й пасажир. Він теж перебував у нетверезому стані і спав на ялинках у салоні. Чоловік прокинувся лише після неодноразових та наполегливих звернень правоохоронців.

18 хвойних дерев, висотою від 50 см до 2 метрів, були вилучені. Ніяких бирок зі штрих-кодом, що засвідчують, що ялинки купувалися в лісництві, не було. Зате в салоні автомобіля знайшли дві сокири.

За словами Оніщука, на даний момент триває перевірка, а чоловікам, які самовільно зрубали ялинки, загрожує штраф.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!