Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з сіл Житомирської області Різдво закінчилося різаниною: два хлопця в лікарні, один затриманий
 
10-01-2012, 08:31  Випадки

В одному з сіл Житомирської області Різдво закінчилося різаниною: два хлопця в лікарні, один затриманий

 
У Різдвяний вечір близько 20.00 в Народицький райвідділ міліції зателефонував мешканець одного з сіл району і розповів, що щойно на вулиці, під час бійки, завдав ножове поранення односельчанину.

'В



Уже на місці події, куди відразу виїхала слідчо-оперативна група, співробітники міліції з'ясовували всі обставини.

Як повідомила керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко, було встановлено, що біля сільського клубу між кількома чоловіками, неабияк підігрітими спиртним, зав'язалася жвава розмова, яка швидко перейшла в бійку. У точності згадати привід для образ учасники тепер не в змозі, проте в той момент вони здавалися серйозними, а тому найвагомішим аргументом стала фізична сила.

В ході такого з'ясування стосунків 22-річний хлопець і вихопив з кишені викидний ніж, яким поранив двох своїх односельчан, 1982 року. Усвідомивши, що накоїв, хлопець подзвонив в міліцію.

Постраждалих доставили в хірургічне відділення районної лікарні.

Їх кривдник затриманий в порядку статті 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального кодексу України. Хлопець свою провину визнає і шкодує, що в емоційному пориві накоїв біди і собі і іншим.

Як розповів заступник начальника Народицького райвідділу Сергій Приходько, за даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!