Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині п'яний киянин граючи забрав життя у 17-річної дівчини та покалічив її подружку
 
10-01-2012, 08:45  Випадки

На Житомирщині п'яний киянин граючи забрав життя у 17-річної дівчини та покалічив її подружку

 
На жаль, Різдвяні свята не пройшли в Житомирській області спокійно, ознаменувавшись черговою страшною трагедією, в якій через безвідповідальне ставлення і зловживання алкоголем загинула ні в чому не винна 17-річна дівчина. Нещасна навіть не припускала, що стане випадковою жертвою некерованої іномарки, за кермом якої буде знаходитися неконтролюючий себе киянин.

'На


Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», трагедія сталася ввечері 7 січня в одному з сіл Житомирської області (Любарський район). Близько 22-00 в групу молодих дівчат, які стояли на вулиці біля місцевого клубу, на повній швидкості врізалася іномарка «Ауді», в якій знаходився молодий киянин і його пасажир - обоє в стані сильного алкогольного сп'яніння.

В результаті ДТП сімнадцятирічна дівчина від отриманих травм померла відразу ж на місці аварії, її подружка з чисельними тілесними ушкодженнями доставлена в реанімаційне відділення Житомирської обласної лікарні, її стан все ще залишається вкрай важким. Двоє інших дівчат, що стояли поруч, встигли вчасно зреагувати і відскочити вбік.

Що до невідомих лихачів, то з ними розбираються співробітники правоохоронних органів, і є надія, що вони понесуть заслужене покарання за загублене молоде життя у вигляді позбавлення волі. Ведеться слідство, на винних у трагедії заведено кримінальну справу.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!