Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі аварійне дерево обірвало дроти електромережі, залишивши жителів без електрики
 
17-01-2012, 18:20  Випадки

У Житомирі аварійне дерево обірвало дроти електромережі, залишивши жителів без електрики

 
Вчора, 16 січня, в Житомирі впало старе дерево, обірвавши дроти електромережі. У результаті кілька будинків були знеструмлені.

У Житомирі аварійне дерево обірвало дроти електромережі, залишивши жителів без електрики



Як стало відомо, на вулиці Довженка під час спилювання аварійного дерева, від нього відвалилася величезна гілка і обірвала проводи електромережі.

На щастя, ні комунальники, ні перехожі, не постраждали, - передає Людмила Харчук, Житомир Онлайн.

- Це дерево повністю трухляве всередині. Люди, що проходили повз нього, і проїжджали на машинах, навіть не підозрювали, яка небезпека їх підстерігала. У будь-який момент воно могло обрушитися, - розповів один з працівників.


Нагадаємо, в липні 2011 року, у дворі житлового будинку на площі Привокзальній, 6, на автомобіль впало аварійне дерево, пошкодивши капот і розбивши лобове скло.

Також, повідомлялося що в смт Баранівка (Житомирська область) дерево яке впало від вітру, травмувало школярок. Дві 13-річні школярки отримали травми у вигляді забою хребта, в однієї дівчинки, крім того, закритий перелом гомілки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!