Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області пасажири, погрожуючи водієві ножем, вкрали таксі і потрапили в кювет
 
31-01-2012, 07:32  Випадки

У Житомирській області пасажири, погрожуючи водієві ножем, вкрали таксі і потрапили в кювет

 
У Житомирській області двоє чоловіків з м. Радомишль і жінка викрали таксі.

'У



Про це повідомила Алла Ващенко, прес-секретар УМВС України в Житомирській області.

У неділю в Радомишлі зустрілися двоє знайомих і тут же вирішили відзначити цю подію. У місцевому кафе щедро пригощалися спиртним. До чоловіків приєдналася жінка.

На певному етапі застілля у його учасників виникло бажання змінити місце дислокації, вони вийшли з кафе і попрямували в сторону стоянки таксі, розташованої в центрі міста. Звідти, домовившись з водієм про оплату, вирушили в напрямку одного з селищ Київської області, яке знаходиться приблизно в 45 км від Радомишля.

Згодом двоє з трьох пасажирів в міліції не змогли ніяк пояснити, чого вони туди поїхали і обидва сподівалися, що розплачуватися за таксі буде третій - ініціатор подорожі. Проте, у нього, як виявилося, були інші наміри. Коли таксі виїхало за місто і рухалося по дорозі, з обох боків якої був ліс, чоловік, яка знаходився на пасажирському сидінні ззаду, витягнув ніж і приставив його до шиї водія, наказав зупинитися. Деякий час машина продовжувала рухатися, а між двома чоловіками тривала боротьба. Наприкінці водій таки зупинив машину і вискочив з неї, побоюючись за власне здоров'я і життя.

Скориставшись цим, нападник пересів на його місце, завів авто і натиснув на педаль газу. Втім, недосвідчений водій, та ще й неабияк п'яний, зумів проїхати лише сотню метрів, поки опинився в кюветі.
Таксист бігом наздогнав свою машину і, поки нападники намагалися її виштовхати на дорогу, зумів забрати ключі із замка запалювання і заблокувати двері. Між чоловіками знову виникла бійка.

Випадковим свідком цих подій став водій іншого автомобіля, який зупинився на узбіччі у зв'язку з необхідністю заміни колеса. Перебуваючи в декількох сотнях метрів від машини таксі, чоловік не відразу зрозумів, що відбувається, але, коли почув крики і побачив бійку, одразу зателефонував на «102» і кинувся на допомогу.

Як розповів начальник Радомишльського райвідділу УМВС України в Житомирській області Володимир Тетерський, на вказане місце події, неподалік с. Березці, відразу виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції.

У цей час нападники, зрозумівши, що потрапити до заблокованого автомобіль таксі їм не вдасться, кинулися бігти в засніжений ліс.

Потерпілий разом з очевидцем події залишилися на дорозі, вони і пояснили правоохоронцям, що сталося і вказали, куди саме пішли агресивні пасажири. Втім, далеко по коліно в снігу бігти тим не вдалося, хоча вони і спробували сховатися в яру.

Там працівники міліції і затримали двох підозрюваних, як з'ясувалося, жителів м. Радомишль, що вже притягувалися раніше до кримінальної відповідальності. Зараз, як повідомив начальник Слідчого управління УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднання з насильством небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу Україні. Дії нападників можуть бути належним чином оцінені судом у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна або без такої. Розслідування справи триває.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!