Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За вихідні в одному районі Житомирської області вилучили 9 самогонних апаратів і розкрили серію крадіжок
 
14-02-2012, 17:33  Випадки

За вихідні в одному районі Житомирської області вилучили 9 самогонних апаратів і розкрили серію крадіжок

 
За минулі вихідні 11-12 лютого на території Бердичева та району проходили цільові відпрацювання міліції. До їх проведення, окрім особового складу міськвідділу, були залучені також і стройові підрозділи і галузеві служби обласного управління МВС України Житомирської області. Для кожної із створених мобільних груп були чітко визначені конкретні завдання і обсяг роботи.

За вихідні в одному районі Житомирської області вилучили 9 самогонних апаратів і розкрили серію крадіжок



Про це повідомили в прес-службі УМВС в Житомирській області

Співробітники міліції, в першу чергу, направили свої зусилля на допомогу жителям району в боротьбі з такими явищами як самогоноваріння і, як його наслідок, насильство в сім'ї.

Серед 8 розкритих злочинів - тяжкі тілесні ушкодження, нанесенні нетверезим батьком 7-місячній дитині. Зараз чоловік, який у всьому звинувачує власне пияцтво, затриманий і відносно нього порушено кримінальну справу. А співробітники міліції, щоб попередити подібні факти, ретельно перевіряли інформацію про точки виготовлення і розповсюдження самогону. Було вилучено 103 літри самогону, 50 літрів закваски і 9 самогонних апаратів. До адміністративної відповідальності за ці правопорушення притягнуто 32 людини.

Працівниками рейдових груп розкрито ряд крадіжок, серед них і автомобілів. Затриманий за підозрою у їх скоєнні хлопець визнав причетність до 7 крадіжок зовнішніх захисних елементів на престижних автомобілях, які відбулися в Бердичеві.

Також перевірками були охоплені торгові заклади, ринки, місця можливого перебування іноземців і проведення дозвілля молоді. Серед виявлених правопорушень - недотримання правил перебування в Україні іноземних громадян, втрата або умисне пошкодження паспорта, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, порушення правил адміністративного нагляду, термінів реєстрації зброї, правил торгівлі на ринках та інші.

Інспектори Державтоінспекції під час своєї роботи особливу увагу в умовах складної погодної ситуації звертали на транспортні засоби, водії яких потребують допомоги у зв'язку з сильними морозами. Всього ж було припинено 26 порушень правил дорожнього руху, серед яких 2 випадки - управління авто в стані алкогольного сп'яніння.

Проведення подібних профілактичних заходів заплановано і на території інших районів області.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!