Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Київська компанія отримала 7,8 млн. грн. за роботу, яку зробив Житомирський облавтодор
 
17-02-2012, 16:01  Випадки

Київська компанія отримала 7,8 млн. грн. за роботу, яку зробив Житомирський облавтодор

 
У Житомирській області співробітники Служби безпеки України викрили факт розтрати посадовими особами представництва однієї з іноземних компаній 7,8 млн. гривень державних коштів.

'Київська



Про це журналістам повідомили в прес-службі СБУ в Житомирській області

Наприкінці січня 2011 посадові особи представництва, виконуючи роботи з будівництва автомобільної дороги, уклали угоду підряду з київською будівельною фірмою про виконання комплексу робіт по зимовому утриманню та профілюванню узбіч відкритої для проїзду автомобільного транспорту автомагістралі. У січні-березні того ж року на підставі актів приймання виконаних будівельних робіт на розрахунковий рахунок столичної фірми було перераховано 7 млн. 785 тис. гривень в якості оплати за виконання підрядних робіт. Фінансування цих робіт здійснювалося під державні гарантії Уряду за рахунок кредитних коштів, відшкодування яких передбачено з державного бюджету України.

Після відповідної перевірки було встановлено, що всі роботи, які, згідно з актами, нібито вчинені київською будівельною компанією, насправді виконані працівниками філії державного підприємства «Житомирський облавтодор» з залученням належної їй будівельної техніки, за що на рахунок філії були перераховані понад 1, 1 млн. гривень.

За фактами розтрати шляхом зловживання службовим становищем службовими особами представництва іноземної фірми державних бюджетних коштів в особливо великих розмірах та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, слідчий підрозділ Управління СБУ в Житомирській області порушив кримінальну справу за ознаками скоєння злочинів, передбачених ч.5 ст.191 ( привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу Україні.

Слідство триває.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!