Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через стелю що рушиться, житомирянка щодня ризикує життям і здоров'ям
 
28-02-2012, 07:02  Випадки

Через стелю що рушиться, житомирянка щодня ризикує життям і здоров'ям

 
Квартира житомирянки Лідії Гнатюк через дах який протікає, стала просто непридатною для житла.

Через стелю що рушиться, житомирянка щодня ризикує життям і здоров'ям



В однокімнатній «хрущовці» № 28 по вулиці Хлібній третій тиждень планомірно руйнується стеля сипле прямо на голову господині іржаву смердючу багнюку, - пише Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

Те, що ще недавно було в квартирі стелею, зяє страшними смердючими лисинами, займаючи більшу частину колишньої житлової кімнати. Сирість, сморід, і штукатурка яка періодично відвалюється разом із стельовими плитами роблять перебування в такій квартирі не просто важким, але і небезпечним для життя.

Не в кращому стані і крихітна кухня, де вимушено ночує господиня. Натиск води на стелі витримала вагонка, а от стіни і електропроводка - ще один привід для занепокоєння господині. Разом з потопом в квартирі почала замикати і проводка. Кілька днів жінка змушена була обходитися ще й без електрики.

- Жити в квартирі неможливо, смердить!, - журиться Лідія Леонідівна. - Я тиждень на кухні світло не включала, шкварчало все! Написала ще 16 лютого заяву начальнику нашого ЖЕКу № 8, щоб хоча б сніг з даху скинули і прислали електрика. Ніякої реакції! На наступний день таку ж заяву віднесла до міськвиконкому. Коли все розтануло, 24 лютого, вони мені зателефонували і «обрадували», що дах почистили. Може й почистили, а може й саме розтануло.

До речі, в такому ж жалюгідному стані опинилися й інші квартири верхніх поверхах у будинку по вулиці Хлібній, 28.
- Написала звернення до нашого районного депутата, підписалися й інші мешканці нашого будинку, - розповідає про свою «боротьбу» Лідія Гнатюк. - Нас просто обдурили з цим капремонтом даху. Дах потік одразу ж після першого дощу. Будемо подавати в суд. Сподіваюся, хоч депутати нас підтримають.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!