Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області зловили контрабандистів з товаром на мільйон гривень
 
29-02-2012, 17:55  Випадки

У Житомирській області зловили контрабандистів з товаром на мільйон гривень

 
Незважаючи на те, що чинне законодавство загрожує чималим штрафом для любителів перевозити товар контрабандою, підприємливі мешканці Житомирської області не бажають ділитися своїм прибутком з країною. Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий» зі своїх неофіційних джерел, днями знову відзначилися працівники митної служби, викривши чергову махінацію на суму близько мільйона гривень - зловмисники намагалися провести товар за підробленими документами.

'У



Справа в тому, що одне з підприємств нашого регіону намагалося ввезти з Туреччини в Україну кондитерські вироби. При цьому для митного оформлення були подані документи, згідно яких загальна вага товару перевищувала 32 тони, а вартість - 263 000 гривень. Хоча насправді фактична їх вартість значно вища і досягає, відповідно до інформації митних органів Туреччини, одного мільйона гривень.

Таким чином, спритні підприємці намагалися ввезти в Україну солодощі за допомогою фальсифікованих документів. Проте порушники були затримані, і тепер їх очікує лише адміністративне покарання, адже подібні дії не підпадають під статті кримінального кодексу - хоча раніше за свої дії вони могли отримати значний кримінальний рядків.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!