Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бурулька що впала з даху в Житомирі, розбила іномарку. Водій має намір судитися з ЖЕКом
 
12-03-2012, 16:45  Випадки

Бурулька що впала з даху в Житомирі, розбила іномарку. Водій має намір судитися з ЖЕКом

 
Житель міста Житомир має намір подати в суд на місцевий ЖЕК за розбиту іномарку.

Бурулька що впала з даху в Житомирі, розбила іномарку. Водій має намір судитися з ЖЕКом



Нещодавно, автомобіль житомирянина став жертвою крижаної брили, яка несподівано впала з даху житлової п'ятиповерхівки в центрі міста.

Шматок льоду, що впала з даху будинку, пробив заднє скло, пом'яв дах і багажник Опеля. На щастя, власника автомобіля в машині не було і ніхто з людей не постраждав. А ось заднє скло авто тепер доведеться міняти.

Це сталося вдень, в неділю 11 березня, біля під'їзду житлового будинку на вулиці Черняховського, 3. У цей час власник автомобіля Віталій Савич знаходився на роботі, він працює водієм маршрутки № 12.

- Мені зателефонувала сусідка. Сказала, що почула дуже голосний звук, машина в цей час стояла під будинком, вона виглянула у вікно і побачила, як велика брила льоду впала прямо на машину. Я швидко приїхав з роботи і побачив жахливу картину, заднє скло, дах і багажник були розбиті, - скаржиться потерпілий.

Чоловік сподівається, що ЖЕК відшкодує збитки.

- Я викликав міліцію і сфотографував свою побиту машину. Правоохоронці приїхали на місце події і зафіксували інцидент. Сказали чекати протягом 10 днів, коли до мене повинен зайти дільничний. Я буду подавати в суд на ЖЕК, нехай відшкодовують збитки. Тільки заміна заднього скла мені обійдеться в 2,5 тисячі гривень, - розповідає Віталій Савич.

До речі, "Опель Омега" Віталія Савича застрахований. Однак у страховій компанії кажуть, що такий матеріальний збиток відшкодовувати не будуть.

- Обов'язок ЖЕКу прибирати сніг, лід і бурульки. Це входить в комунальну плату, тобто якщо цей будинок знаходиться на балансі ЖЕКу, то в цьому випадку ЖЕК повинен відшкодувати матеріальний збиток потерпілому. Постраждалий повинен зібрати всі докази - фото, свідчення очевидців і протоколи міліції і довести, що брила льоду пошкодила його машину. А також довести розмір компенсації матеріального збитку, тобто надати довідку з авторемонтної організації. - Говорить адвокат Василь Котиків.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!