Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під ранок в Житомирі стріляли: на Крошні затримали озброєного чоловіка
 
12-04-2012, 10:58  Випадки

Під ранок в Житомирі стріляли: на Крошні затримали озброєного чоловіка

 
11 квітня в Житомирі співробітники охоронної фірми «Форпост» та патрульно-постової служби затримали озброєного грабіжника.

'Під



«У 4.50 по лінії« 102 »надійшов виклик про бійку в приватному секторі, в районі Крошні. Ми приїхали за адресою, підійшли сусіди, кажуть що в одному з будинків з години ночі чутні якісь крики і шум бійки. Співробітник ППС, я і наш водій вирішили підійти і подивитися. Я йшов першим, відкриваю двері, а мені під ніс - двоствольну рушницю. Я ногою відбив двері, вона вдарила по рушниці, а ми вибігли на вулицю. Після цього пролунав постріл. Потім «стрілець» зі зброєю пішов через городи в бік річки. Ми його на машині наздоганяли і затримали на вул.Щорса », - розповів Житомир.info співробітник охоронної фірми« Форпост ».

Після затримання патрульний викликав слідчо-оперативну групу Богунського райвідділу, чоловік був доставлений на місце злочину, де його впізнали сусіди і потерпілі - батько, 1921 р.н. і син.

За попередніми даними, після спільного вживання спиртних напоїв, чоловік почав вимагати у потерпілих гроші. Обурений відмовою він побив літнього господаря будинку, а його синові завдав колото-різані рани.

Керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко інформацію про затримання підтвердила і повідомила Житомир.info, що затриманий - житель Житомира, який вже має судимість за грабіж. Зараз затриманий доставлений до міськвідділу міліції, де проводиться перевірка всіх обставин події. Зброя та інші речові докази з місця злочину вилучено.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!