Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській області 38-річний чоловік, курячи в ліжку, ледь не спалив 5-поверховий будинок
 
21-04-2012, 18:39  Випадки

В Житомирській області 38-річний чоловік, курячи в ліжку, ледь не спалив 5-поверховий будинок

 
19 квітня в одному з мікрорайонів райцентру Малин загорівся 5-поверховий будинок. Небайдужі місцеві жителі відразу повідомили чергового МНС і викликали карету швидкої допомоги.

'В



Прибулі на місце пожежі МЧСікі в задимлену квартиру на п'ятому поверсі потрапили за допомогою драбини через вікно. Біля вхідних дверей в квартиру рятувальники виявили нерухоме тіло молодого чоловіка. Після локалізації пожежі в квартирі пожежні наткнулися на вигорілий дотла диван. Однією з головних причин загоряння, на думку пожежників, стало паління в ліжку.

"19 квітня в 13. 35 в приймальне відділення Малинського територіально-медичного об'єднання каретою швидкої допомоги був доставлений 38-річний малинчанин, - повідомив лікар приймального відділення - Після огляду чергової бригадою лікарів чоловіка з діагнозом отруєння чадним газом і термічний опік лівого плеча доставили в реанімаційне відділення медичного закладу. Спиртні напої, згідно з показаннями медичного приладу «Драгер», який відразу фіксує кількість парів етанолу у видихуваному повітрі, погорілець не вживав».

Станом на 10.00 20 квітня потерпілий проходить реабілітацію і отримує необхідний медичний курс лікування в реанімаційному відділенні лікарні.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!