Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві було затримано пенсіонера за підозрою в причетності до серії загадкових зникнень
 
28-04-2012, 23:40  Випадки

У Бердичеві було затримано пенсіонера за підозрою в причетності до серії загадкових зникнень

 
Не дивно, що в умовах нинішньої нестабільності і відсутності необхідної кількості робочих місць, в місті Бердичеві та його районі збільшилася кількість правопорушень, пов'язаних з привласненням чужого майна. При цьому закононеслухняні громадяни крадуть усе, що погано лежить - хоча недавній злочин, який стався на просторах Бердичівщини, спочатку поставив в безвихідь працівників правоохоронних органів, які довго не могли зрозуміти: як вдалося зловмисникам зробити, на перший погляд, неможливе?

'У



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», в кінці робочого тижня до співробітників правоохоронних органів звернувся житель села Семенівка Бердичівського району, який повідомив, що з території його домогосподарства безслідно зник ... тракторний причіп. Працівники міліції провели ряд оперативних заходів, в результаті яких вдалося встановити особу злочинця.

У причетності до скоєння крадіжки обґрунтовано підозрюється житель села Великі Нізгурци - у зловмисника дуже похилого пенсійного віку (не так давно йому виповнився 61 рік), оперативники вилучили викрадене майно. Відносно невгамовного пенсіонера порушено кримінальну справу, ведеться слідство метою дізнатися, чи були у нього спільники, або чоловік проявивши неабияку силу одноосібно дотягнув важкий причіп в сусіднє село, що знаходиться за кілька кілометрів від місця злочину.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!