Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області випадковий попутник пограбував 17-річного студента
 
28-04-2012, 23:50  Випадки

У Житомирській області випадковий попутник пограбував 17-річного студента

 
Оперативність інспекторів патрульної служби лінійного відділу міліції на станції Коростень дозволила по «гарячих» слідах розкрити пограбування неповнолітнього і повернути йому викрадене майно.

'У



Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Головного управління МВС України.

У квітні 17-річний студент одного з вищих професійних училищ Житомирської області повертався з дому на навчання. На Коростенському вокзалі він познайомився з 32-річним жителем Київської області. Розговорившись, чоловік запропонував вийти покурити. Студент погодився. За багажним відділенням чоловік несподівано «почистив» кишені юнака, пригрозивши фізичною розправою, і зник в невідомому напрямку.

Хлопець з переляку не зрозумів, що робити. Але, врешті-решт, через 4 години зважився звернутися за допомогою до місцевої транспортної міліції.

Не гаючи часу, правоохоронці направили свої зусилля на розкриття злочину. Обійшли весь вокзал і прилеглу територію. А через годину в кафе, розташованому поблизу залізничного вокзалу, затримали підозрюваного грабіжника. У черговій частині з його кишень у присутності свідків вилучили один з викрадених мобільних телефонів, зарядний пристрій і навушники до нього. Другий телефон чоловік вже встиг продати, а виручені гроші спустив в тому ж кафетерії. Одночасно правоохоронці встановили всі інші «подвиги» затриманого. У свої 32 роки він вже відбув чотири судимості за аналогічні злочини.

Незважаючи на те, що затриманий відшкодував всі збитки, йому доведеться відповідати за законом. Відносно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з погрозою застосування насильства). Інкримінована стаття передбачає позбавлення волі на термін від 4 до 6 років. В даний момент у справі проводиться слідство.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!