Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирський області затримали водія, який «на всякий випадок» возив з собою баночку конопель
 
16-05-2012, 23:30  Випадки

У Житомирський області затримали водія, який «на всякий випадок» возив з собою баночку конопель

 
У Житомирській області співробітники міліції під час відпрацювання в Любарському районі затримали водія, який перевозив у бардачку наркотичну речовину.

У Житомирський області затримали водія, який «на всякий випадок» возив з собою баночку конопель



Про це повідомили в прес-службі УМВС в Житомирській області

12 травня близько 11,00 на одній з вулиць Любара інспектори взводу супроводу УДАІ УМВС України в Житомирській області зупинили автомобіль ВАЗ 2106, за кермом якого перебував 23-річний житель райцентру. Причиною зупинки транспортного засобу стало ніби й незначне порушення - непристебнутий ремінь безпеки у водія.

Однак під час огляду автомобіля співробітники ДАІ виявили між передніми сидіннями два ножі, а в бардачку автомобіля, як виявилося, в баночці з-під кави водій перевозив подрібнену рослинну масу, яка викликала підозру у інспекторів. Молодий чоловік зізнався, що рослинна речовина - не що інше, як конопля і знаходиться в автомобілі вже давненько, мовляв, на всякий випадок.

Вилучені ножі і рослинна маса були направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Після офіційного експертного висновку буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!