Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДТП забрало життя двох юнаків!!!
 
Голосування   Ваші побажання на 2010 рік!
 
Що потрібно зробити в Житомирі в 2010 році в першу чергу?
Всього проголосувало: 1

 
30-11-2009, 11:32  Випадки

ДТП забрало життя двох юнаків!!!

 
'ДТП

В Житомирській області «ГАЗель» «злетіла» з автомобільної дороги та загорілась.

Як стало відомо з поінформованих джерел дорожньо-транспортна пригода сталась поблизу села Журбинці Бердичівського району. Вантажна «ГАЗель» рухалась з населеного пункту Никонівка в напрямку Половецького. В автомобілі разом з водієм знаходилось п’ять юнаків віком від сімнадцяти до двадцяти з лишнім років.

Зі слів очевидця, причиною ДТП став занос автомобіля, який виконував поворот праворуч. Водій намагався зупинити занос та рух авто. Та вантажівка, не зменшуючи швидкості, перетнула автомагістраль та «полетіла» в кювет.
'ДТП
На своєму шляху вона «змітала» все, що їй траплялось. Після надпотужного удару з перешкодою двох хлопців «викинуло» з автівки, завдяки чому вони залишились живими. Не гаячи часу пасажири кинулись рятувати свої друзів. Але, нажаль, вдалось витягти лише водія автомобіля. Двох інших товаришів, попри всі зусилля, врятувати не вдалось – їх затиснуло металом. А через деякий час – спалахнула кабіна «ГАЗелі».

…сталева могила цього дня принесла невиправне горе до двох родин Бердичівського району. Додому не повернулись їх сини….
'ДТП

Важко травмованого водія медики доправили до районної лікарні. За попередньою інформацією спеціалістів, його стан оцінюється як важкий. Він отримав струс головного мозку, черепно-мозкову травму, та відкритий перелом обох кісток лівої гомілки.


Бердичівський анекдот:


К юбилею Ленина местная мебельная фабрика приступила к изготовлению трехспальной кровати «Ленин всегда с нами».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!