Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У будинку у 46-річної жінки міліціонери знайшли два мішки макової соломки
 
23-05-2012, 13:17  Випадки

У будинку у 46-річної жінки міліціонери знайшли два мішки макової соломки

 
Представники відділення по боротьбі з незаконним оборотом наркотиків працювали в населених пунктах Баранівського району.

'У



Починаючи з травня на території Житомирської області, як і по всій Україні починаються оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак», спрямовані на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку та конопель. Однак, поки наркотичне зілля на угіддях не зазеленіло, правоохоронці виявляють у людей старі запаси.

У будинку 46-річної мешканки селища Смолдиров працівники міліції виявили два мішки, частково заповнені висушеною маковою соломкою загальною вагою більше одного кілограма. Сухі макові головки були розфасовані у пакети і зберігалися на веранді житлового будинку, на горищі і в підсобному приміщенні.

Вилучену рослинну масу направили на експертне дослідження. А правоохоронці почали проводити відповідні перевірки, щоб з'ясувати, з якою метою і як довго небезпечні наркомісткі рослини зберігалися в будинку жінки. За результатами перевірки буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.

Підводячи підсумки роботи в районі, начальник відділу громадської безпеки УМВС України в області Юрій Лебідь зазначив, що проведені профілактичні заходи визначили основні напрямки, які потребують подальшої системної роботи працівників міліції району. До таких віднесені продовження боротьби з самогоноварінням, профілактика дитячої злочинності, а також виявлення і припинення фактів функціонування незаконних пунктів прийому металобрухту, що є важливим приводом для вчинення крадіжок.

До речі, за день відпрацювання правоохоронці вилучили 18 літрів самогону, 40 літрів закваски та 10 самогонних апаратів.

Ольга Номерчук СЗГ УМВС України в Житомирській області
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!