Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі у дворі багатоповерхівки на очах у маленьких дітей невідомі відстрілювали собак
 
3-07-2012, 13:41  Випадки

У Житомирі у дворі багатоповерхівки на очах у маленьких дітей невідомі відстрілювали собак

 
В Житомирі на очах у маленьких дітей невідомі розстріляли дворових собак. Про це повідомила Житомир.info очевидець події Наталія

'У



«29 червня цього року, близько десятої години ранку у двір по вул. Маршала Рибалка, 2, в Житомирі, в'їхала машина «Тойота-Авенсі» світлого кольору. Машина повільно їхала через двір повз дитячий майданчик, на якому в цей час гралися діти. Поруч бігали дворові собаки та щенята. У машині відкрилося скло і раптом через нього почалися постріли по собакам. Діти з жахом почали розбігатися. Машина доїхала до кінця двору, розвернулася, і повільно поїхала в зворотному напрямку. Постріли продовжувались.

Люди з вікон почали кричати, у дітей - істерика. Навколо були поранені й убиті цуценята і дорослі собаки. Сусідні двори, в які побігли поранені собаки, були залиті кров'ю. На місце події викликали міліцію », - розповіла Наталія.

У Богунському райвідділі міліції підтвердили пригоду.

«29 червня близько одинадцятої години ранку до Богунського райвідділу міліції надійшло повідомлення, про те, що в Житомирі в одному з дворів невідомі на автомобілі «Тайота-Авенсі»здійснили кілька пострілів по собакам. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Богунського райвідділу міліції. Зараз по даної події проводиться перевірка, після чого буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством», - повідомили журналістам в Богунському РВ УМВС
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!