Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У місті Бердичеві роботи по копанню криниці ледь не призвели до руйнування житлового масиву!
 
21-07-2012, 12:37  Випадки

У місті Бердичеві роботи по копанню криниці ледь не призвели до руйнування житлового масиву!

 
Ми можемо спокійно жити в своїх квартирах, кожен день робити ранкову зарядку на спортивному майданчику біля свого будинку, грати з дітьми, і навіть не підозрювати, що десь зовсім поруч чекає свого часу жахливе зброя, що залишився нам у «спадок» від часів війни . На цей раз в місті Бердичеві ледь не закінчилося трагедією копання колодязя у дворі одного з багатоповерхових будинків - робочі лише дивом не зачепили снаряд, який лежав у землі на глибині близько трьох метрів. Примітно, що в результаті вибуху могли постраждати не тільки люди що копали криницю, а й мешканці прилеглих будинків, адже в разі трагедії їх могло зачепити осколками.

У місті Бердичеві роботи по копанню криниці ледь не призвели до руйнування житлового масиву!



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», жахливу знахідку часів Великої Вітчизняної війни виявили під час риття колодязя у дворі навпроти будинку № 16 по вулиці Богунська - якраз біля спортивного майданчика. У четвер, 19 липня під кінець дня робітники наткнулися на незрозумілий металевий предмет, зовні дуже схожий на снаряд. І хоча на поверхні стирчала тільки його мала частина, і зробити висновки про його вибухонебезпечності відразу ж на місці було не можна, люди вирішили все-таки не ризикувати і не розкопувати предмет далі з метою його повної ідентифікації.

Замість цього вони викликали на місце події співробітників міліції, які вели цілодобове чергування за «замінованою» територією, яку обгородили і обвішали сигнальними знаками - до самого приїзду фахівців МНС. До речі, працівник правоохоронних органів, який перебував на службі і виконував свої обов'язки по догляду за небезпечним місцем, спочатку не дозволив журналістам здійснювати зйомку, але після того, як зв'язався зі своїм безпосереднім керівництвом, змінив гнів на милість.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!