Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Проблеми зі здоров"ям можуть завдати проблем в будь-який момент
 
26-07-2012, 11:23  Випадки

Проблеми зі здоров"ям можуть завдати проблем в будь-який момент

 
Серед жителів міста Бердичева існує думка, що в місті набагато більше таксистів, ніж пасажирів. Дійсно, останнім часом все більше і більше автомобілів на автодорогах і стоянках прикрашають фірмові «шашечки» з вказівкою номера служби радіотаксі на яку вони працюють або без неї. Природно, кожен середньостатистичний бердичівлянин неодноразово вдається до їх послуг, щоб не спізнитися на роботу, на поїзд і кудись ще. Або просто викликають таксі, щоб не повертатися додому нічними вулицями, засидівшись в гостях допізна. Однак навіть те, що ви скористалися саме таким засобом пересування, не зможе захистити Вас від небезпеки.

'Проблеми



Навіть не підозрювали кілька мешканців нашого міста, що поїздка у таксі може стати для них останньою - а між тим нічого не віщувало біди. Як і багато разів до цього, вони сіли в машину, назвали водієві потрібну адресу і спокійно розмовляли про своє, мало звертаючи увагу на дорогу. Проте в районі кафе «Заманиха» біля Чуднівського мосту автомобіль різко загальмував, і припинив рух прямо посеред проїжджої частини. При цьому сам водій впав на кермо, і ознак життя не подавав.

Зрозумівши, що тут щось негаразд, пасажири викликали медиків, які по приїзді на місце трагедії лише зафіксували смерть чоловіка. За попереднім висновком, причиною смерті стали проблеми з серцем, які мав 52-річний чоловік. Особливо хочеться відзначити свідомість таксиста, який відчувши себе погано, за долі секунди встиг зреагувати і зупинити автомобіль - інакше невідомо куди привіз би транспортний засіб бідних пасажирів свого мертвого власника.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!