Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області шукають підпалювача будівлі колишнього колгоспу
 
10-08-2012, 16:53  Випадки

У Житомирській області шукають підпалювача будівлі колишнього колгоспу

 
У Житомирській області за добу сталося 4 випадки загоряння сухої трави.

'У



Про це повідомили в ТУ МНС в Житомирській області


0,15 га сухої трави згоріло у с. Озеряни Олевського району, 0,4 га - в смт Брусилів та 2 га - в с. Містечко Брусилівського району. Також 2 га сухої трави згоріло в селі Ворсівка Малинського району. В цьому випадку пожежа поширилася на будівлі колишнього колгоспу.


«7 серпня близько 15 годин, в результаті необережного поводження з вогнем, сталося загоряння сухої рослинності поблизу приміщень колишнього колгоспу. Про пожежу повідомили місцеві жителі. Згодом вогонь перекинувся на дерев'яні ворота і дах приміщення, яке до приїзду пожежних згоріло дотла. Пожежу вдалося локалізувати. Полум'я загрожувало і лісовим масивам, з якими межують приміщення колгоспу », - повідомив Іван Буханчук, виконуючий обов'язки начальника Малинського відділення Державної інспекції техногенної безпеки України.


Зараз ведуться слідчі дії. У разі встановлення зловмисника, йому загрожує адміністративна відповідальність за частиною 1 статті 77 КУпАП «Самовільне випалювання рослинності та її залишків».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!