Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Податкова міліція в Житомирі виявила тисячу пляшок «паленої» горілки та 70 тисяч «лівих» DVD-дисків
 
15-11-2012, 00:03  Випадки

Податкова міліція в Житомирі виявила тисячу пляшок «паленої» горілки та 70 тисяч «лівих» DVD-дисків

 
У результаті спецоперації співробітники податкової міліції виявили в одному з житомирських магазинів «палену» горілку, а біля Житнього ринку - склади з DVD-дисками.

'Податкова


Про це повідомили в управлінні податкової міліції Державної податкової інспекції в Житомирській області.

«Факт реалізації фальсифікованого алкоголю був встановлений в одному з магазинів на вул.Московська в Житомирі. Вилучено близько тисячі пляшок горілки на загальну суму більше 30 тис.грн. Наразі триває перевірка за даним фактом », - повідомили в податковій міліції.

У результаті проведення заходів, спрямованих на виявлення фактів незаконної підприємницької діяльності та порушення закону про авторські права, в обласному центрі біля Житнього ринку виявили 4 міні-склади з неліцензійними DVD-дисками.

«Точки з продажу DVD-дисків були виявлені на ринках «Житній»,« Хмільники »і на тролейбусних зупинках в Житомирі. В результаті оперативних заходів співробітники податкової міліції встановили, що у дворах біля Житнього ринку знаходиться чотири міні-складу з неліцензійними DVD-дисками. Вилучено 70 тисяч дисків на загальну суму 350 тис.грн., Чотири особи притягнуто до адміністративної відповідальності », - повідомили в обласному управлінні податкової міліції.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!