Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі міліція жорстоко побила свідка злочину
 
15-11-2012, 00:25  Випадки

У Житомирі міліція жорстоко побила свідка злочину

 
У суботу 3 листопада 2012 в Житомирському райвідділі міліції, який знаходиться за адресою вул. Щорса, 88 було жорстоко побито житомирянина Олександра Купчинського, 1985 року народження.

'У


Про це повідомила прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода".

Вранці його викликали в райвідділ як свідка для дачі свідчень. Після тривалого «спілкування» з міліціонерами він вийшов з кабінету з побитим обличчям.

4 листопада в зв'язку з істотним погіршенням стану здоров'я хлопець звернувся до травмпункту Центральної міської лікарні № 2, де було проведено обстеження, в результаті якого лікарі діагностували струс головного мозку, забій грудної клітки та перелом носа. На наступний день Олександра госпіталізували для проведення лікування.

Враховуючи факт побиття, а також на тиск, який відбувається на сім'ю Купчинського з боку міліції, потерпілий звернувся в Житомирську міську організацію Всеукраїнського об'єднання «Свобода», в результаті чого було направлено заяву до прокуратуру міста Житомира, Житомирської області та Генерального Прокурора України з проханням провести службове розслідування у зв'язку з побиттям у райвідділі.

«Побиття людей у міліції - це не одиничні випадки, які трапляються регулярно по всій Україні. Це є наслідком корумпованості та безкарності злочинців у погонах. Часто таке «спілкування» у райвідділах міліції завершується смертю людей, а вбивці залишаються безкарними. Пора припинити це беззаконня. Тому ми чекаємо від прокуратури проведення неупередженого розслідування та притягнення винних осіб до відповідальності, передбаченої законодавством України », - зазначив голова Житомирської міської організації Всеукраїнського об'єднання« Свобода », депутат Богунського районної ради Михайло Сліпченко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!