Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Шахрай, під виглядом співробітника Нацбанку, виманив всю касу в обміннику Житомира
 
26-11-2012, 20:37  Випадки

Шахрай, під виглядом співробітника Нацбанку, виманив всю касу в обміннику Житомира

 
На вихідних в Житомирі «липовий» співробітник Національного банку України виманив у касира обмінника значну суму грошей.

'Шахрай,


Про це повідомила керівник прес-служби УМВС в Житомирській області Алла Ващенко.

«24 листопада близько 15.00 невідомий чоловік зайшов у відділення одного з комерційних банків у м. Житомирі та представився співробітником Національного банку України. Зловживаючи довірою касира, шахрайським шляхом, він запросив у касира грошові кошти для проведення спецзаходів. Жінка віддала "перевіряючому" всю готівку, яка була в касі. На місце події виїжджали співробітники Королівського райвідділу міліції. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. В даний момент триває розшук зловмисника, опис якого надала касир », - повідомила Алла Ващенко.


За інформацією прес-служби УМВС в Житомирській області, міліція розшукує людину високого зросту, на вигляд 30-років, волосся темного кольору.

Як стало відомо, у відділенні банку по вул. Московській у Житомирі насправді очікували перевірку з Національного банку. Незадовго до того, що сталося з касиром був проведений інструктаж. 24 листопада в відділення зайшов чоловік, який представився співробітником НБУ і пред'явив відповідне посвідчення. Оскільки чоловік проводив перевірку згідно інструкції, ніяких підозр у касира він не викликав. В результаті шахрайських дій з каси відділення банку було вилучено близько 30 тис. грн., 1 тис. дол. США, 600 Євро та російські рублі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!