Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині невідомі розстріляли коней заради забави.
 
30-11-2012, 01:41  Випадки

На Житомирщині невідомі розстріляли коней заради забави.

 
На Житомирщині невідомі безжально застрелили четвірку коней, коли ті паслися.

'На


Міліція зайшла в глухий кут з пошуком вбивць, тому слідство у свої руки взяла власниця.

Цей кінь тепер один на пасовищі. Чотирьох скакунів, які паслися поруч з ним, по-звірячому вбили - розстріляли заради задоволення. Жителька села Чернещина Антоніна веде до місця трагедії.

Хто, а головне, навіщо розстріляв її коней - це питання мучить жінку з дня трагедії.

Її коней вбили два тижні тому. Але ні підозрюваних, ні свідків немає. Жінка в розпачі. Каже, міліція лише оглянула місце вбивства й не збирала доказів.


Антоніна Ковальчук:
Я тут шукала навкруги, по всьому полю, але знайшла докази, варвари! Знайшла гільзи!

Шукати Антоніні Ковальчук підказав знайомий слідчий. Щоб знайти стріляні гільзи і сліди автомобіля, з якого, ймовірно, стріляли, обшукала більше трьох гектарів поля.

Антоніна Ковальчук:
На цьому місці я знайшла гільзи. Знайшли ми 10 гільз, віддали в райвідділ дільничному і слідчому, - співробітники міліції не знайшли.

Чия машина залишила слід і хто, з чого і, головне, навіщо стріляв - в міліції поки не знають. Тільки запевняють, слідству ніхто не перешкоджає.

Олег Коркушко, керівник слідчого відділення Овруцького РВ УМВС України в Житомирській області:
З місця події було вилучено гільзи, патрон і одна куля безпосередньо з мертвого коня. У відповідних базах даних правоохоронних органів залишаються зразки відстріляних куль та гільз.

Поки правоохоронці чекають результатів експертизи, Антоніна Ковальчук зберігає докази - туші вбитих скакунів. Після того, як з коней витягли кулі, м'ясо жінці повернули.

Жінка скаржиться, хотіла продати коней, щоб відремонтувати будинок. Стеля тримається на підпірці. За коней хотіла отримати 40 тисяч гривень.

У міліції кажуть, збитки віднімуть у процесі досудового розслідування. Винних покарають. Антоніна сподівається, що не доведеться обіцяного три роки чекати. Каже, на всяк випадок буде вести своє слідство.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!